Persondata

Når du køber en billet til ITC Lan, skal du oplyse navn, email, adresse, telefon og land. Dette er grundet at vi skal kunne få fat i dig hvis der opstår et problem, både i forhold til betaling og billet. Denne information er gemt i vores billet system som er leveret igennem Safeticket. Dette system er opbygget til at håndtre massive mængder af persondata og overholder de krav som er forventet når det kommer til håndterning af følsomme oplysninger.

Desuden sender vi kun mails, i forbindelse med konkurrencer, opdatering i forbindelse med lanet, eller ændringer i betingelserne for billetkøbet. Når Lanet så er overstået slettes vi alt den information, som ikke er nødvendig for at overholde reglerne i forbinde med bogføringsloven.

Desuden kontakter vi dig, hvis vi ønsker at offentliggøre noget indhold hvor dit navn indgå.

Hvordan bliver informationen opbevaret og hvem har ansvaret ved brud.

For alt persondata som behandles af Safeticket er det beskrevet i en aftale med dem hvordan de skal sikre data og at de skal rapportere brud til ITC Lan. For de persondata vi selv håndterer sikres de bl.a. gennem styret adgang (dvs. at kun det nødvendige personale har adgang) og ved brug af krypteret harddiske.

Ved sikkerhedsbrud der enten konstateres af ITC Lan eller indrapporteres, kontaktes involverede brugere og relevante myndigheder indenfor de næste 72 timer.

Forsvarets nyhedsbrev tilmelding

Vi tilbyder i samarbejde med Forsvarets rekrutteringsafdelingen muligheden for at få nyhedsmails med reklame omkring deres uddannelser og specialet tilrettet gamere. Hvis du siger ja tak til emails fra dem, vil din e-mailadresse, for og efter navn, bliv overdraget til dem. Hvis du har meldt dig til og fortryder kan du skrive til os (indtil d. 16-8-19) eller følge guiden i bunden af nyheds mailen.

Du kan altid kontakte os hvis du vil have udleveret den information vi har på dig og hvis vi skal slette noget som ikke vente til efter lanet.

Dataansvarlig:

Christoffer H. Jørgensen

christoffer@itc-lan.com

Medarrangør